Byens Egen Butik ansætter souschef

Victor Valdorff.jpg

Med ansættelse af Victor Valdorff som souschef pr. 1. januar har Dagli’Brugsen i Gl. Rye taget et stort skridt fremad for at være klar til fremtidens hårde konkurrence og for at imødekomme forbrugernes ønsker om en inspirerende og dynamisk butik. 

Victor Valdorff er 25 år, men har allerede stor erfaring fra bl.a. JYSK Skanderborg og Dagli’ brugserne i Virklund og senest Frederiks. Victor er basis- og lederuddannet i Coop, og har i praksis arbejdet med både ledelse og drift. Og han har det ikke fra fremmede: Hans far Henrik Valdorff er uddeler i Dagli’Brugsen i Gl. Rye. I sine helt unge dage har Victor også været ungarbejder i Dagli’Brugsen Gl. Rye. 

”Jeg glæder mig meget til at fortsætte i min karriere her, hvor det hele startede, og også til at få genoptaget mange af mine relationer fra dengang”, siger Victor Valdorff, der er sikker på, at Dagli’Brugsen i Gl. Rye giver han de muligheder og udfordringer, han ønsker og er glad for den tillid, bestyrelsen har vist ved at vælge ham.

”Det er helt nyt med ansættelsen af en souschef, altså en form for næstkommanderende til mig, men vi havde behov for nye og flere kræfter til både at drive og ikke mindst udvikle butikken og sortimentet sammen med mig”, fortæller uddeler Henrik Valdorff. ”Med sin baggrund og erfaring kan Victor jo fra dag 1 bidrage selvstændigt, og det ser både jeg og bestyrelsen frem til”, tilføjer Henrik Valdorff.

Yderligere oplysninger:

  • Uddeler Henrik Valdorff, tlf. 2384 4196
  • Formand i bestyrelsen, Martin Rud, tlf. 4128 4388