Kalender: Det sker i Gl. Rye

Skt. Hans Aften i Gl. Rye

Om 4 uger gør vi det igen! Så sæt kryds i kalenderen d. 03.12, hvor Møllelauget og Borgerforeningen holder jul i Gl. Rye.

Dagen starter med Møllens traditionelle julemarked, og slutter af med et besøg af julenissen, som følger os fra Møllen ned til skolen, hvor julelyset tændes.

Julemarkedet åbner på Møllen kl. 10.00. Hele dagen sælger Møllen gløgg, æbleskiver te, kaffe og boller, hvilket foregår indendørs i Møllens julepyntede omgivelser og med varmeovne. I dagens anledning vil der være fri entre på Møllen. I det store lokale er der udstilling og salg af håndværk fra omegnens beboere. Bl.a. glaskunst, nissekunst og dekorationer. I det bagerste lokale er julemandens værksted, hvor børn kan klippe hjerter, lave kræmmerhuse og male på sten. I selve møllen er stillet halmballer og nissedukker op og lagt nissehuer frem, så børn kan fotograferes i nisseomgivelser, hvis de har lyst.

Ca. klokken 16.00 kalder vi i fællesskab julenissen frem fra sit Mølleskjul. Hvis vi er heldige, har han slikposer med. Herefter går vi sammen med julenissen og Oddergarden, som vil spille julemusik, fra Møllen til skolen, hvor julelyset tændes. Følg med på facebook, hvor vi opdatere om arrangementet og de præcise klokkeslæt!

Møllelauget og borgerforeningen glæder sig til en hyggelig juledag!