UDSYN: Festtale for halvgamle krager

Skt. Hans Aften i Gl. Rye

Foredrag ved forfatter og instruktør Mette Korsgaard – skriver du kommaer i dine sms’er, er du begyndt at gå til tango, gospel og stavgang eller har du foldet dig ud på et malekursus, ja, så er du
næsten med garanti ved at være en halvgammel krage.

Der er mange typer krager, eksempelvis ’Aldi-kragen’, der findes overalt i Danmark, men først for nylig på Facebook, den vinterbadende ’Homøopatkrage’ eller måske ’Mediekragen’, der betragter Sundhedsstyrelsens maks syv genstande om ugen som et debatoplæg.

Mette Korsgaard har talt med forskere og andre eksperter om, hvem vi halvgamle krager er, og hvorfor vi har så svært ved at acceptere, at vi bliver ældre.

Her er ingen svære kure eller stramme øvelser. Kun en velment invitation til at se sandheden i øjnene og blive klogere på livet i rejsen som moden kvinde i en ungdomskultur med udgangspunkt i Mette Korsgaards egen bog: ‘Festskrift for halvgamle krager – vi kan alligevel ikke løbe fra det.’

UDSYN er Himmelbjergegnens foredrags- og debatforening, som sørger for, at der holdes gode og aktuelle foredrag i Gl. Rye. Med sæson 2018 går UDSYN ind i sit 10. år.

Alle foredrag arrangeres i samarbejde med Gl. Rye menighedsråd. Der er fri entré til aftenforedrag – kaffe og kage koster kr. 20,- (gratis for medlemmer).

Højskoledagen koster kr. 200,- for medlemmer og kr. 275,- for ikke-medlemmer.

TEGN MEDLEMSKAB: Kr. 50,- for en hel sæson. Medlemmer af Udsyn får gratis kaffe og kage ved aftenforedrag. Desuden ydes medlemsservice i form af påmindelser om foredrag og hvad der foregår i UDSYN.