Kalender: Det sker i Gl. Rye

Skt. Hans Aften i Gl. Rye

UDSYN - Himmbjergegnens Debatforening holder foredrag ved forfatter og moderne stoiker Niels Overgaard.

Den vestlige verden har aldrig haft større velstand, frihed og fred. Det til trods peger statistikkerne på, at stadig flere mennesker oplever stress, angst og utilfredshed. I vores stræben efter selvrealisering i en tilværelse af uendelige muligheder er det nemt at miste sin fornemmelse af formål og mening.

I dette tankevækkende og humoristiske foredrag giver Niels Overgaard nogle til tider provokerende svar på, hvordan vi finder ind til et mere balanceret, frit og meningsfyldt liv. Med afsæt i den stoiske filosofis store tænkere som Seneca, Epiktet og Marcus Aurelius giver Niels Overgaard fem helt jordnære og konkrete principper, som kan anvendes både arbejdsmæssige og i private sammenhænge, for at opnå sindsro, frihed og mening.

Foredraget er baseret på bogen af samme titel.


------------
UDSYN er Himmelbjergegnens foredrags- og debatforening, som sørger for, at der holdes aktuelle foredrag i Gl. Rye. I skrivende stund håber og tror vi, at det fra efterårssæsonen 2021 igen bliver muligt at holde foredragsaftener i Skt. Sørens Hus.

Der er fri entré til aftenforedrag – kaffe og kage koster kr. 20,- . TEGN MEDLEMSKAB: Kr. 50,- for en hel sæson. Medlemmer af Udsyn får gratis kaffe og kage ved aftenforedrag og medlemsservice i form af påmindelser om foredrag og hvad der foregår i UDSYN.

Alle foredrag arrangeres i samarbejde med Gl. Rye menighedsråd.