Running Dinner

Skt. Hans Aften i Gl. Rye

Dagli Brugsen + Lyng Dal Hotel + Søhøjlandets Kaffe + Hall of Drums inviterer til

RUNNING DINNER

Lad løbeskoene blive hjemme og glæd dig til få pulsen i top, når byen disker op med en kulinarisk rute og festlig slutspurt.

HVORNÅR?
Den 2. februar 2018 kl. 18.00-03.00.

FOR HVEM?
Alle voksne i Gl. Rye: Par og singler, unge og gamle, tilflyttere og indfødte (min. 18 år).

HVAD?
Et middagsløb som byder på en 3 retters menu indtaget forskellige steder i byen og afslutter med et brag af en fest. Efter desserten er der bar og DJ, som er garant for ømme dansefødder.

Byens Egen Butik giver vin til maden, Lyng Dal Hotel giver desserten, Søhøjlandets Kaffe giver kaffen og Hall of Drums lægger lokaler til.

HVOR?
Forret og hovedret serveres i forskellige hjem, mens kaffe, dessert og fest foregår i Hall of Drums (Horsensvej 38).

HVORDAN?
Du kan deltage som enten VÆRT eller GÆST.

VÆRTERNE:
- Beslutter, hvor mange middagsgæster de har plads og lyst til at få besøg af (mindst 4 gæster, men helst 6 eller flere).
- Tilbereder forret og hovedret med et tilskud på 100 kr. pr. spisende.
- Får besøg af ét hold gæster til forretten og et nyt hold til hovedretten.
- Tilmelder sig senest 31. december ved at sende en mail til hallofdrums@gmail.com, hvor de oplyser navn, adresse og telefonnummer, samt angiver, hvor mange gæster, de ønsker at være vært for.
- Modtager en mail med information om betaling for arrangementet. Prisen er 150 kr. per person.
- Får inden arrangementet endnu en mail om praktik og navne på gæster til forretten. Hvem, der kommer på besøg til hovedretten, er en overraskelse.

GÆSTERNE:
- Tilmelder sig senest 31. december ved at sende en mail til hallofdrums@gmail.com, hvor de oplyser navn, adresse og telefonnummer og angiver, at de ønsker at deltage som gæst.
- Modtager en mail med information om betaling for arrangementet. Prisen er 150 kr. per person.
- Får inden arrangementet endnu en mail om praktik og adressen på værten for forretten. Hvor hovedretten skal indtages, afsløres først efter forretten.

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at tage fat i Louise Overgaard på 28198100 eller hallofdrums@gmail.com.

Alt overskud går til næste fest for byen.