Running Dinner i Gl. Rye

Skt. Hans Aften i Gl. Rye

Running Dinner i Gl. Rye 2020
Velkommen til 2. udgave af Running Dinner i Gl. Rye.
Lørdag d. 7. marts kl. 18-02.

Hvad er Running Dinner
Running Dinner i Gl. Rye er en fest for byens voksne. Det er en enestående chance for at lære hinanden bedre at kende! Det fungerer som et middagsløb, der byder på en 3 retters menu indtaget forskellige steder i byen og afsluttes med et brag af en fest.
Man kan tilmelde sig som gæst eller vært. Værterne inviterer på forret og hovedret i eget hjem, og gæsterne fordeles helt tilfældigt ud på værterne og besøger to forskellige hjem i løbet af aftenen.
Hvad der skal spises, hvem man skal spise sammen med, og hvad menuen står på, er en overraskelse! På den måde kommer man til at møde mennesker i Gl. Rye, som man måske ikke har mødt før.
Når maden er indtaget, mødes alle til fest et sted i Gl. Rye. Her er der dessert, kaffe, bar, live musik og godt humør.
Running Dinner er et non-profit arrangement. Alt overskud går til næste udgave af festen.

Middagen
Værterne sørger for, at der bliver serveret forret og hovedret, men de ved ikke, hvem de får besøg af. Desserten spises i fællesskab, når hele byen samles til fest.

Gæster
Som gæst får man et par dage før at vide, hvor man skal møde til forret. Hvor man skal hen til hovedret, afsløres først på aftenen.

Værter
Som vært bestemmer man selv, hvor mange gæster man vil have besøg af - dog min. seks personer. Man bestemmer også selv, hvilken menu man har lyst til at servere. Alle værter modtager 125 kr. pr. gæst, som man kan handle for i Byens Egen Butik, som i øvrigt sponsorerer vin til maden.
Når forretten er afsluttet, sendes gæsterne, der har spist forret, afsted mod nye værter, og herefter kommer der et nyt hold gæster til hovedret.

Festen
Efter middagen mødes alle til fælles fest, hvor Lyng Dal Hotel og Restaurant sponsorerer desserten og Søhøjlandets Kaffe sponsorer kaffen. Og så er der ellers lagt op til fest til langt ud på natten. Vi sørger for live musik og en lækker bar, hvor du kan købe øl, vand og kulørte drinks. Alt, du skal medbringe, er den gode stemning og penge til baren

Tilmelding
Du tilmelder dig online ved at gå til https://runningdinner.nu Deltagelse koster 250 kr. pr. person, som betales ved tilmelding. Hvis du melder dig som vært, forbeholder vi os retten til tildele dig gæsterollen, hvis vi har for mange værter.
Din tilmelding er bindende, og vi refunderer ikke billetter. Til gengæld er du velkommen til at sælge din billet videre til en anden fra byen, hvis du mod forventning skulle blive forhindret i at deltage.

Sponsorer
Byens Egen Butik er sponsor af vin til middagen.
Lyng Dal Hotel og Restaurant er sponsor af desserten
Søhøjlandets Kaffe er sponsor af kaffen

Hvis du eller dit firma også gerne vil være sponsor, så kontakt os på info@runningdinner.nu

Festen arrangeres af
Dagli'Brugsen - Byens Egen Butik

Kontaktpersoner er:
Louise Overgaard og Søren Berg Glasius
info@runningdinner.nu